Kent szigetelés - Diasen rendszer

A Diasen rendszernek több vízszigetelő anyaga is van, de a gyakorlati tapasztalataink alapján az Acriflex Fybro-t és az Acriflex PRO-t használjuk. Az Acriflex Fybro 2 komponensű vízszigetelés, a problémásabb helyeken, csatlakozásoknál, repedéseknél használjuk. Pár óra alatt megszárad, így az első fedőréteg még aznap felhordható.

Amennyiben a repedések és hajlatok erősítésére extra védelmet akarunk, akkor polietilén szalagot ágyazzunk az  Acriflex Fybro-ba. Ha nagyobb repedések is vannak pl. áttöréseknél, akkor az Diaseal Strong rugalmas PU tömítővel tömítsük a vízszigetelés befejező fázisában (mivel erre az anyagra már nem tapad semmi). Ez az anyag télen-nyáron megtartja rugalmasságát, UV álló és vízzáró.

A fehér színű szigetelés előnye, hogy a beeső napsugárzás nagy részét visszaveri, így nem melegszik fel a tető és az alatta lévő lakóhelyiség. Így klíma használata nélkül is kellemes a hőmérséklet nyáron.

Vízszigetelés kivitelezése Diasen kent szigeteléssel

Kivitelezési igényével kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Információként kérem adja meg, milyen típusu szigetelés van jelenleg a tetőn, hol van helyileg, és hozzávetőlegesen mekkora a tető. Tovább a elérhetőség oldalra